Ga naar de Vanitan Winkelwagen

Sluit contentVanitan | Beste spray tan

Vanitan | Beste spray tan

Beste spray tan

VANITAN spray tanning is the next generation of spray tanning lotions, de toekomst van een gezonde, snelle en egaal bruine huid! VANITAN is jong en pas ontwikkeld met de huidige kennis en techniek. Alleen de essentiële bestanddelen en de beste spray tan van de hoogste kwaliteit en de zuiverste DHA bereiken onze VANITAN lotions. Dit gebeurt door een daarvoor opgeleide, gespecialiseerde, professionele spray tan technician die gebruik maakt van een hiervoor speciaal ontwikkeld apparaat. De VANITAN lotion kleurt mooi, natuurlijk bruin op je eigen pigment.

VANITAN’s beste spray tan voor je huid

Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling, blijft een spray tan van VANITAN de beste en deze blijft zes tot tien dagen op je huid zichtbaar. Herhaal je de behandeling, dan bouwt zich een diepere kleur op. Wij hebben ook VANITAN maintener, een speciaal huidverzorgingsproduct dat je helpt zo lang mogelijk te genieten van je VANITAN spray tan tint. Bekijk hiervoor de webshop.

Eigen VANITAN spray tan beginnen

VANITAN geeft je de mogelijkheid om voor jezelf te beginnen met onze eigen, meest uitgebreide lijn aan producten. VANITAN is het beste Nederlandse spray tan merk en heeft als enige lijn wereldwijd een complete huidverzorgingscollectie: VANITAN complements, voor de vrouwen- én de mannenhuid. Bovendien beschikt VANITAN over een breed scala aan de nieuwste spray tan machines en bieden wij je, als enige in Nederland, een opleiding aan op een erkend opleidingsinstituut!

De best spray tan opleidingen!

Kies vandaag nog voor je eigen VANITAN, uit alle mogelijkheden die wij bieden! Kies voor een erkende cursus of opleiding of kies voor de beste spray tan producten uit onze VANITAN complements huidverzorgingscollectie. Doe dat vandaag nog en geniet snel van een mooi gebruinde huid.

Contact opnemen