Ga naar de Vanitan Winkelwagen

Sluit contentVanitan | Cursus spray tan

Vanitan | Cursus spray tan

Cursus spray tan

Cursus spray tan gezocht? VANITAN is de eerste en enige in Nederland die een erkende opleiding kan aanbieden op het gebied van spray tan. Wij weten: spray tanning is een vak. En wij kunnen het je leren!

Innovatie is één van de krachten van VANITAN. Perfectie is altijd ons doel. Samenwerking met experts en professionals is waar we inmiddels bekend om staan. Daarom zijn wij (wederom) de eerste en enige in Nederland die jou een ERKENDE (door Ministerie van OCW) opleiding kunnen aanbieden op het gebied van VANITAN spray tanning!

Cursus spray tan via Menataupe Beauty Care

Spray tanning is meer dan alleen een bruine kleur aanbrengen op klanten van jouw salon. Spray tanning is een vak. Wij zijn daarom een samenwerking aangegaan met opleidingsinstituut Menataupe Beauty Care (MBC) die voldoet aan alle eisen!

MBC sluit op alle kenmerken goed aan op de bedrijfsvoering van VANITAN. Behalve van het volgen en behalen van een ERKEND certificaat voor VANITAN spray tanning, bied dit instituut een scala aan professionele opleidingen op het gebied van de uiterlijke verzorging.

MBC is aangesloten bij KOC Nederland die werkt volgens het erkenningsreglement. Het erkenningsregelement wordt vastgesteld door het bestuur van KOC Nederland, bestaande uit vertegenwoordigers van de brancheorganisatie (Anko, Anbos, ProVoet) en het onderwijsveld (MBO-Raad en NRTO) en wordt goedgekeurd door het Ministerie van OCW (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Bovendien is MBC aangesloten bij CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en Nagelstyling Branche Erkende Opleider.

De opleidingen worden verzorgt door masters, echte professionals die tot de top behoren. Tot de top bedoelen wij zelfs de wereldkampioenen in hun vak.

Bovendien is MBC officieel dealer van VANITAN producten.

Ja, ik heb interesse in een cursus spray tan van Vanitan

Wil jij werken met professionals en er zelf één worden? Zorg er dan voor dat je als één van de eerste in Nederland, een officieel landelijk erkend Vanitan spray tanning certificaat haalt. Wij uniek, maar jij ook! Geen enkel ander merk spray tanning of opleidingsinstituut bied jouw deze gelegenheid, dus schrijf je nu in!

Voor inschrijvingen of meer informatie, neem dan per email of telefonisch contact met ons op. Wil je liever direct naar de site van ons opleidingsinstituut MBC dan kan dat. Klik dan op deze link www.menataupe.nl Hier vind je informatie over de Vanitan spraytan opleidingen, lesdagen en tijden, kosten en mogelijkheden. Heb je daarna nog vragen? Laat het ons weten! We helpen je graag verder.

Contact opnemen