Ga naar de Vanitan Winkelwagen

Sluit contentVanitan | Haal je landelijk erkende Vanitan certificaat!

Vanitan | Haal je landelijk erkende Vanitan certificaat!

Innovatie is één van de krachten van VANITAN. Perfectie is  altijd ons doel. Samenwerking met experts en professionals is waar we inmiddels bekend om staan. Daarom zijn wij (wederom) de eerste en enige in Nederland die jou een ERKENDE (door Ministerie van OCW) opleiding kunnen aanbieden op het gebied van VANITAN spray tanning!

Spray tanning is meer dan alleen een bruine kleur aanbrengen op  klanten van jouw salon. Spray tanning is een vak. Wij kunnen het je leren!

De  opleidingen worden verzorgt door masters, echte professionals die tot de top behoren. Tot de top bedoelen wij zelfs de wereldkampioenen in hun vak.

Wil jij werken met professionals en er zelf één worden? Zorg er dan voor dat je als één van de eerste in Nederland, een officieel landelijk erkend Vanitan spray tanning certificaat haalt. Wij uniek, maar jij ook! Geen enkel ander merk spray tanning bied jouw deze gelegenheid, dus schrijf je nu in!

Voor inschrijvingen of meer informatie, neem dan per email of telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder.