Ga naar de Vanitan Winkelwagen

Sluit contentVanitan | Spray-tan

Vanitan | Spray-tan

Spray-tan

VANITAN spray-tan is the next generation in zelfbruiner spray tanning lotions, de toekomst van een gezonde, snelle en egaal bruine huid! VANITAN is jong en pas ontwikkeld met de huidige kennis en techniek. Alleen de essentiële bestanddelen van de hoogste kwaliteit en de zuiverste DHA bereiken onze VANITAN lotions. Dit gebeurt door een daarvoor opgeleide, gespecialiseerde, professionele spray tan technician die gebruik maakt van een hiervoor speciaal ontwikkeld apparaat. De VANITAN lotion kleurt mooi, natuurlijk bruin op je eigen pigment. Spray kopen van de beste kwaliteit kan direct via onze webshop! Voor vragen kun je contact opnemen via de onderstaande knop.

VANITAN spray-tan voor op je huid

Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling, blijft de spray-tan van VANITAN de spray die maar liefst zes tot tien dagen op je huid zichtbaar. Herhaal je de behandeling, dan bouwt zich een diepere kleur op. Wij hebben ook VANITAN maintener, een speciaal huidverzorgingsproduct dat je helpt zo lang mogelijk te genieten van je VANITAN spray-tan tint. Dit is een ideaal product om zeker te stellen dat je kleur niet direct weer weg is. Wij zien veel klanten eenmalig komen en vervolgens hun kleur snel weer kwijt zijn. Zorg dat jou dit niet overkomt!

Zelf met spray-tan beginnen via VANITAN

Wij vanVANITAN geven je de mogelijkheid om voor jezelf te beginnen met onze eigen, meest uitgebreide lijn aan producten. VANITAN is het beste Nederlandse spray-tan merk en heeft als enige lijn wereldwijd een complete huidverzorgingscollectie: VANITAN complements, voor de vrouwen- én de mannenhuid. Bovendien beschikt VANITAN over een breed scala aan de nieuwste spray-tan machines en bieden wij je, als enige in Nederland, een opleiding aan op een erkend opleidingsinstituut! Wil je nog meer informatie
of heb je interesse voor een opleiding? Neem dan direct contact met ons op!

Via VANITAN een uitgebreid aanbod spray-tan!

Kies vandaag nog voor je eigen VANITAN, uit alle mogelijkheden die wij bieden! Kies voor een erkende cursus of opleiding of kies voor producten uit onze VANITAN complements huidverzorgingscollectie. Doe dat vandaag nog en geniet snel van onze spray-tan en overige producten.

Stel uw vraag