Ga naar de Vanitan Winkelwagen

Sluit contentVanitan | Spray tan groothandel

Vanitan | Spray tan groothandel

Spray tan groothandel

VANITAN spray tanning is the next generation van de spray tan groothandel, de toekomst van een gezonde, snelle en egaal bruine huid vind je bij ons! VANITAN is jong en pas ontwikkeld met de huidige kennis en techniek. Alleen de essentiële bestanddelen van de hoogste kwaliteit en de zuiverste DHA bereiken onze VANITAN lotions. Dit gebeurt door een daarvoor opgeleide, gespecialiseerde, professionele spraytan technician die gebruik maakt van een hiervoor speciaal ontwikkeld apparaat. De VANITAN lotion kleurt mooi, natuurlijk bruin op je eigen pigment en is ideaal als je moeite hebt met gemakkelijk en snel bruin te worden. Spraytan kopen van de beste kwaliteit kan direct via onze webshop!

VANITAN de spray tan groothandel

Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling, blijft een spraytan van de groothandel VANITAN zes tot tien dagen op je huid zichtbaar. Herhaal je de behandeling, dan bouwt zich een diepere kleur op. Wij hebben ook VANITAN maintener, een speciaal huidverzorgingsproduct dat je helpt zo lang mogelijk te genieten van je VANITAN spray tan tint. Bekijk hiervoor de webshop.

Producten van VANITAN spray tan groothandel

VANITAN spray tan groothandel geeft je de mogelijkheid om voor jezelf te beginnen met onze eigen, meest uitgebreide lijn aan producten. VANITAN is het beste Nederlandse spray tan merk en heeft als enige lijn wereldwijd een complete huidverzorgingscollectie: VANITAN complements, voor de vrouwen- én de mannenhuid. Bovendien beschikt VANITAN over een breed scala aan de nieuwste spray tan machines en bieden wij je, als enige in Nederland, een opleiding aan op een erkend opleidingsinstituut!

Je eigen VANITAN spraytan kopen!

Kies vandaag nog voor je eigen VANITAN, uit alle mogelijkheden die wij bieden! Kies voor een erkende cursus of opleiding of kies voor producten uit onze VANITAN complements huidverzorgingscollectie. Doe dat vandaag nog en geniet snel van een mooi gebruinde huid.

Contact opnemen