Ga naar de Vanitan Winkelwagen

Sluit contentVanitan | Spray tan machines

Vanitan | Spray tan machines

Spray tan machines

VANITAN spray tanning is the next generation of spray tanning lotions, de toekomst van een gezonde, snelle en egaal bruine huid! VANITAN is jong en pas ontwikkeld met de huidige kennis en techniek. Alleen de essentiële bestanddelen van de hoogste kwaliteit en de zuiverste DHA bereiken onze VANITAN lotions. Dit gebeurt door een daarvoor opgeleide, gespecialiseerde, professionele spray tan technician die gebruik maakt van een hiervoor speciaal ontwikkeld apparaat. De VANITAN lotion kleurt mooi, natuurlijk bruin op je eigen pigment. Onze spray tan machines hebben de beste kwaliteit om er direct mooi gebruind uit te zien!

VANITAN spray tan machines voor je huid

Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling, blijven de spray tan machines van VANITAN zes tot tien dagen op je huid zichtbaar. Herhaal je de behandeling, dan bouwt zich een diepere kleur op. Dit adviseren wij al onze klanten, omdat het zonde is wanneer onze klanten het mooie kleurtje snel kwijt zijn. Wij hebben ook VANITAN maintener, een speciaal huidverzorgingsproduct dat je helpt zo lang mogelijk te genieten van je VANITAN spray tan tint. Bekijk hiervoor de webshop.

Eigen VANITAN spraytan beginnen

VANITAN geeft je de mogelijkheid om voor jezelf te beginnen met onze eigen, meest uitgebreide lijn aan producten. VANITAN is het beste Nederlandse spray tan merk en heeft als enige lijn wereldwijd een complete huidverzorgingscollectie: VANITAN complements, voor de vrouwen- én de mannenhuid. Bovendien beschikt VANITAN over een breed scala aan de nieuwste spray tan machines en bieden wij je, als enige in Nederland, een opleiding aan op een erkend opleidingsinstituut!

Gebruik maken van de spray tan machines en opleidingen van VANITAN!

Kies vandaag voor de spray tan machines van VANITAN en ontdek alle mogelijkheden die wij bieden! Kies bijvoorbeeld voor een erkende cursus of opleiding of kies voor producten uit onze VANITAN complements huidverzorgingscollectie. Doe dat vandaag nog en geniet snel van een mooi gebruinde huid.

Contact opnemen