Ga naar de Vanitan Winkelwagen

Sluit contentVanitan | Spray tan specialist

Vanitan | Spray tan specialist

Spray tan specialist

VANITAN spray tan specialist is the next generation of spray tanning lotions, de toekomst van een gezonde, snelle en egaal bruine huid! VANITAN spray tan Nederland is jong en pas ontwikkeld met de huidige kennis en techniek. Alleen de essentiële bestanddelen van de hoogste kwaliteit en de zuiverste DHA bereiken onze VANITAN lotions. Dit gebeurt door een daarvoor opgeleide, gespecialiseerde, professionele spray tan technician die gebruik maakt van een hiervoor speciaal ontwikkeld apparaat. De VANITAN lotion kleurt mooi, natuurlijk bruin op je eigen pigment. Voor vragen kun je contact opnemen via de onderstaande knop.

VANITAN spray tan specialist worden

Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling, blijft een spray tan van VANITAN zes tot tien dagen op je huid zichtbaar. Herhaal je de behandeling, dan bouwt zich een diepere kleur op. Wij hebben ook VANITAN maintener, een speciaal huidverzorgingsproduct dat je helpt zo lang mogelijk te genieten van je VANITAN spray tan tint. Zonde om je kleur snel weer te verliezen natuurlijk. Onze spray tan specialist kan je hier ook verder in adviseren.

Zelf Spray tan specialist worden?

Wij van VANITAN geven je de mogelijkheid om voor jezelf te beginnen met onze eigen, meest uitgebreide lijn aan producten. VANITAN is het beste Nederlandse spray tan merk en heeft als enige lijn wereldwijd een complete huidverzorgingscollectie: VANITAN complements, voor de vrouwen- én de mannenhuid. Bovendien beschikt VANITAN over een breed scala aan de nieuwste spray tan machines en bieden wij je, als enige in Nederland, een opleiding aan op een erkend opleidingsinstituut! Wil je nog meer informatie of heb je interesse voor een opleiding? Neem dan direct contact met ons op!

Via VANITAN een specialist worden in spray tanning

Kies vandaag nog voor je eigen VANITAN, uit alle mogelijkheden die wij bieden om een spray tan specialist te worden! Kies voor een erkende cursus of opleiding of kies voor producten uit onze VANITAN complements huidverzorgingscollectie. Doe dat vandaag nog en geniet snel van een mooi gebruinde huid.

Contact opnemen