Ga naar de Vanitan Winkelwagen

Sluit contentVanitan | Spraytan apparatuur

Vanitan | Spraytan apparatuur

Spraytan apparatuur

VANITAN spray tanning is the next generation of spray tanning lotions, de toekomst van een gezonde, snelle en egaal bruine huid! VANITAN is jong en pas ontwikkeld met de huidige kennis en techniek. Alleen de essentiële bestanddelen van de hoogste kwaliteit en de zuiverste DHA bereiken onze VANITAN lotions. Dit gebeurt door een daarvoor opgeleide, gespecialiseerde, professionele spraytan technician die gebruik maakt van een hiervoor speciaal ontwikkeld apparaat. De VANITAN lotion kleurt mooi, natuurlijk bruin op je eigen pigment. Al onze spraytan apparatuur heeft de beste kwaliteit om er mooi gebruind uit te zien!

Onze spraytan apparatuur van VANITAN

Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling, blijft onze spraytan zes tot tien dagen op je huid zichtbaar via onze apparatuur. Herhaal je de behandeling, dan bouwt zich een diepere kleur op. Wij hebben ook VANITAN maintener, een speciaal huidverzorgingsproduct dat je helpt zo lang mogelijk te genieten van je VANITAN spraytan tint. Bekijk hiervoor de webshop.

Eigen VANITAN spraytan apparatuur kopen

VANITAN geeft je de mogelijkheid om voor jezelf te beginnen met onze eigen, meest uitgebreide lijn aan producten. VANITAN is het beste Nederlandse spraytan merk en heeft als enige lijn wereldwijd een complete huidverzorgingscollectie: VANITAN complements, voor de vrouwen- én de mannenhuid. Bovendien beschikt VANITAN over een breed scala aan de nieuwste spraytan apparatuur en bieden wij je, als enige in Nederland, een opleiding aan op een erkend opleidingsinstituut!

VANITAN spraytan opleidingen en producten!

Kies vandaag voor de spray tan machine van VANITAN, en ontdek alle mogelijkheden die wij bieden! Kies bijvoorbeeld voor een erkende cursus of opleiding of kies voor producten uit onze VANITAN complements huidverzorgingscollectie. Doe dat vandaag nog en geniet snel van een mooi gebruinde huid.

Contact opnemen