Het laatste nieuws over VANITAN

Op deze pagina plaatsen wij regelmatig nieuwsberichten die te maken hebben met VANITAN professional spray tanning. Veel kijk- en leesplezier!


VANITAN @ GLOSSY

In slechts enkele minuten ben je met een VANITAN spray tan af van je winterse huidje en heb je een mooie, natuurlijke maar vooral een gezonde bruine teint. Je huid onherstelbaar beschadigen door te ‘bakken’ in de zon hoeft echt niet meer!

Lees meer »

VANITAN @ LINDANIEUWS.NL

Linda, Margot en Sarrah zijn verliefd op VANITAN! Niet zo gek want VANITAN geeft, in tegenstelling tot andere spray tan lotions, een bruining van je huid die niet van ‘echt’ te onderscheiden is. Daarmee is VANITAN voor veel BN-ers dé ‘secret beauty must-have’ waardoor ze er elke dag gezond en stralend uitzien.

Lees meer »

VANITAN is HNTSpray tan

VANITAN onderscheid zich in vele opzichten van andere merken spray tan en aanbieders hiervan. Wij zijn geen dealer of groothandel van een merk. Wij zijn het merk zelf! Bovendien zijn wij het enige spray tan merk welke onze opleidingen hebben ondergebracht bij een erkend opleidingsinstituut. Een zekerheid die ervoor zorgt dat de cursisten op TOP niveau worden opgeleid. VANITAN is exclusief en werkt alleen samen met professionals! Ook is VANITAN het enige spray tan merk, wereldwijd, met een complete huidverzorgingscollectie voor haar én hem.

Lees meer »

VANITAN @ BEAU MONDE, GRAZIA, MARGRIET

In de wintermaanden december en januari kom je VANITAN tegen in de Margriet en glossy’s Beau Monde en Grazia. Vele ‘celebs’ maken in de winter maar vooral rond de feestdagen gebruik van onze spraytan behandeling en/of onze VANITAN complements collectie voor een mooie, stralende huid. Ook een mooie, gezonde, bruine teint? Maak voor jouw glamour-look tijdig een afspraak bij één van onze aangesloten salons bij jou in de buurt!

Lees meer »

VANITAN & JARNO IBARRA

In 2010 veroverde hij de titel Nederlands Kampioen Human Beatboxing wat hem deelname aan het Wereld Kampioenschap Human Beatboxing (2015) in Berlijn opleverde.

Lees meer »

VANITAN @ QUEEN OF THE BENELUX

Op 20 september vond de finale plaats van de Queen of the Benelux. Dit alles op een prachtige locatie in Nederland. Hiervoor heeft VANITAN de finalistes voorzien van een gezonde, mooie, bruine teint.

Lees meer »

QUEEN OF THE BENELUX

Op 20 september vind de finale plaats van de Queen of the Benelux. Dit alles op een prachtige locatie in Nederland. Hiervoor zal VANITAN de finalistes voorzien van een gezonde, mooie, bruine teint.

Lees meer »

VANITAN @ TMC AHOY ROTTERDAM

Wat een geweldig succes bij The Model Convention (TMC) in Ahoy-Rotterdam. Modellen zijn gescout door nationale en internationale modellenbureaus en wij hebben weer kunnen genieten van een fantastische …maar vooral ook spannende dag!

Lees meer »

VANITAN @ BEAUTY TRADE SPECIAL

Vanitan is het beste Nederlandse spraytan merk en staat op 29, 30 en 31 maart 2013 op de Beauty Trade Special in Utrecht. Je kunt ons vinden in hal 11, stand D073. Maak kennis met onze geweldige, innovatieve spraytan producten en onze man & woman collection huidverzorgingslijn, welke wij voor het eerst op deze beurs gaan presenteren. VANITAN is wereldwijd het eerste spraytan merk met een uitgebreide, complete huidverzorgingscollectie voor haar én hem. Zorg dus dat je erbij bent!

Lees meer »

VANITAN WERELDWIJD PRIMEUR

VANITAN heeft als eerste en beste Nederlandse spraytan merk nu ook als enige spraytan merk wereldwijd, een complete huidverzorgingslijn voor haar én hem: VANITAN COMLEMENTS (verkrijgbaar vanaf 01 april 2014)

Lees meer »

WANNA BE A MODEL? GO TO THE MODELCONVENTION!

Ben jij model of wil je er één worden, opdrachten doen in Nederland en wereldsteden als New York, L.A, Tokio, London, Parijs? Dan is dit je kans. Heb jij het in je? Zorg ervoor dat je aanwezig bent op 23 februari in de RAI in Amsterdam waar de hele (inter)nationale modellenindustrie op één plek aanwezig zal zijn op zoek naar nieuw talent: The ModelConvention!

Lees meer »

VANITAN…IN SPECIALE EDITIE OP SBS6

VANITAN is het eerste en enige Nederlandse bedrijf dat haar eigen spray tanning merk voert. Bovendien is VANITAN het enige merk in Nederland dat haar spray tanning opleiding(en) heeft ondergebracht bij een erkend opleidingsinstituut.

Lees meer »

VANITAN @ PEARL EVENT

PEARL is een lifestyle happening met een celebrity experience, die de deuren opent voor muziek-, (Haute Couture) fashion-, beauty- en lifestyle-liefhebbers met een kosmopolitische instelling. Tijdens deze eerste editie geeft PEARL extra aandacht aan dames met een getinte huid en daar is VANITAN als expert op het gebied van spraytan (ook voor de getinte huid), natuurlijk aanwezig.

Lees meer »

WENDY-KRISTY HOOGERBRUGGE LOVES VANITAN!

Naast het lopen van coutureshows voor grote ontwerpers, modellenwerk in Azië, Marokko en Parijs, fotoreportages in bekende Nederlandse bladen, presenteert ze regelmatig programma’s voor RTL4 en SBS6. Model, mannequin, presentatrice en verslaggeefster Wendy-Kristy is uitgeroepen tot ‘Catwalk Model of the Year 2012-2013’ en is in 2012 gekroond tot ‘Miss Zuid-Holland’. Wendy-Kristy  is één van de BN-ers die regelmatig voorzien wordt van een mooie, natuurlijke, bruine teint van VANITAN.

Lees meer »

VANITAN SPRAYTAN @ DUTCH MODEL EVENT

Als beste Nederlandse spraytan merk zijn wij op zondag 9 juni 2013 aanwezig op het DUTCH MODEL EVENT in de Jaarbeurs in Utrecht. Behalve dat je op deze dag een mooie, gezonde, natuurlijke VANITAN teint kunt krijgen, zal je ons ook vinden in het scouting/casting team.

Lees meer »

LUDY HOLST, VAN LENNEP KLINIEK @ LIFE IS BEAUTIFUL

In de eerste aflevering van Life is Beautiful werd aandacht besteed aan de Wellnessboot en Fitland Mill waar je ook voor een VANITAN behandeling terecht kunt. In de uitzending van 13 april is het de beurt aan drs./cosmetisch arts Ludy Holst, vanaf een schitterende locatie: MONACO!

Lees meer »

VANITAN SPRAYTAN @ FASHIONTELEVISION

Fashion Television is hét online platform waar jij alles vindt over high fashion van Nederlandse bodem. Van catwalk reportages tot nieuwsitems, van de laatste trends tot geschiedenis over mode; Fashion Television geeft je een compleet beeld van mode, beauty en lifestyle!

Lees meer »

BEZOEK SHOWROOM VANITAN!

Als eerste, enige en beste Nederlandse spraytan merk bieden wij je de gelegenheid om vanaf 01 april 2013 een bezoek te brengen aan onze showroom. Ook hierin onderscheiden wij ons t.o.v. andere spraytan bedrijven. Om meer openheid, duidelijkheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit te kunnen bieden, hoef je niet meer te wachten op een beurs of ander event om ons, onze producten en service te leren kennen of te bezichtigen.

Lees meer »

RTL4, LIFE IS BEAUTIFUL @ FITLAND MILL

In de aller eerste aflevering van “Life is Beautiful” van RTL4 wordt er aandacht besteed aan de Wellnessboot en Fitland in Mill. Hier vind je o.a. Hotel Dormylle, kliniek ViaSana en sauna & beautyresort de Wellnessboot. Waan je in de wereld van luxe, wellness en ontspanning. Geniet van de zwembaden, sauna’s, restaurants en zoveel andere facititeiten die Fitland Mill te bieden heeft. Wil je een bijzondere ervaring opdoen, dan is het mogelijk te overnachten in een echt, acht meter boven de grond hangend vliegtuig.

Lees meer »

VANITAN & MBC STAAN VOOR PERFECTIE!

Aan de bezoekers van de Beauty beurs in Utrecht zal het niet zijn ontgaan. De stands van VANITAN en MBC zijn tijdens de beursdagen druk bezocht. Elke dag kregen we bezoek van de pers/media. Na RTL4, RTL5 en SBS6 zal je ons veel vaker tegenkomen, zelfs op 3Dtv! Niet zo gek natuurlijk als je weet dat VANITAN het beste Nederlandse spraytan merk is en de enige is die haar spraytan opleidingen heeft ondergebracht bij een door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend opleidingsinstituut MBC, welke trouwens ook is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

Lees meer »