HAAL JE LANDELIJK ERKENDE VANITAN CERTIFICAAT!

Innovatie is één van de krachten van VANITAN. Perfectie is altijd ons doel. Samenwerking met experts en professionals is waar we inmiddels bekend om staan. Daarom zijn wij (wederom) de eerste en enige in Nederland die jou een ERKENDE (door Ministerie van OCW) opleiding kunnen aanbieden op het gebied van VANITAN spray tanning!
Spray tanning is meer dan alleen een bruine kleur aanbrengen op klanten van jouw salon. Spray tanning is een vak. Wij kunnen het je leren!

Wil jij werken met professionals en er zelf één worden?

De opleidingen worden verzorgt door masters, echte professionals die tot de top behoren. Tot de top bedoelen wij zelfs de wereldkampioenen in hun vak.
Zorg er dan voor dat je als één van de eerste in Nederland, een officieel landelijk erkend Vanitan spray tanning certificaat haalt. Wij uniek, maar jij ook! Geen enkel ander merk spray tanning bied jouw deze gelegenheid, dus schrijf je nu in!
Voor inschrijvingen of meer informatie, neem dan per email of telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder.

LANDELIJKE ERKENDE VANITAN SPRAY TANNING OPLEIDING

Indien je bij VANITAN een starterspakket hebt afgenomen dan kun je in samenwerking met ons erkend opleidingsinstituut  worden opgeleid tot een landelijk erkende Vanitan spray tanning professional.

Indien gewenst kun je deze  opleiding uitbreiden naar een spray tanning professional plus pakket. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden welke geheel kunnen worden afgestemd op jouw wensen. Een opleiding of cursus kun je volgen vanaf ca. €180,-  inclusief btw (€149,- exclusief btw) .

 

Een erkende spraytan opleiding voor andere leveranciers en/of merken is niet mogelijk!

 


VANITAN...THE NEXT GENERATION OF SPRAY TANNING ...voor HNTM!                                 Bron: Rtl/RtlXL