VANITAN…wereldwijd eerste spraytan merk met een complete huidverzorgingslijn voor haar én hem!

VANITAN is het eerste en enige Nederlandse bedrijf dat haar eigen merk spray tanning lotions, apparatuur en huidverzorging  producten  (voor vrouwen én mannen)voert.

Wij hebben alle aandacht gevestigd op onze producten en op de wensen en behoeften van onze klanten. Een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur. Streven naar perfectie is onze doelstelling. Het creëren van spray tanning lotions en huidverzorging producten met innovatieve ingrediënten en met veeleisende kwaliteits- en productveiligheidsnormen. Onze drive is onze passie voor het creëren van een mooie, gezonde, natuurlijke bruine teint en een gezonde huid. VANITAN weerspiegelt onze jonge, dynamische, ware bruisende instelling en stijl.

VANITAN spray tanning lotions die dankzij hun revolutionaire, plantaardige ingrediënten tot de “superior quality” spray tanning lotions behoort.

Het resultaat van continu onderzoek en ontwikkeling. 


VANITAN spray tanning lotions zijn hypoallergeen, ontwikkeld op waterbasis en natuurlijke ingrediënten en zijn:

  • Parfum vrij (zodat huidirritatie/allergie niet gestimuleerd wordt)
  •  Parabenen vrij (worden door sommige onderzoekers in verband gebracht met kanker)
  • Erytrulose vrij (deze stof is niet gekeurd door de FDA maar zit wel in veel tanning lotions)
  • Aloë Vera vrij (hierdoor voel je niet plakkerig of vettig, ben je sneller droog en raakt apparatuur niet verstopt)
  • Alcohol vrij (kan de huid uitdrogen of een allergische reactie veroorzaken)
  • Dierproef vrij
  • Bovendien hebben VANITAN spray tanning lotions een langdurige hydraterende werking en een anti-aging formule waardoor je gelijktijdig met je bruine teint je huid in optimale conditie brengt en verzorgt.

VANITAN COMPLEMENTS

 VANITAN COMPLEMENTS (verkrijgbaar vanaf 01 april 2014)
 
VANITAN COMPLIMENTS is bestemd voor iedereen die zich op een gezonde en effectieve manier bezig houd met wellness en beauty.
VANITAN COPLEMENTS is een aanvulling op onze ‘superior quality’ spray tanning lotions en draagt bij aan de dagelijkse verzorging, reiniging en onderhoud van de huid. De huid verzorgen met de juiste producten zorgt voor een mooie, gezonde uitstraling en brengt de huid in optimale conditie. Een stralende, gezonde huid begint bij de verzorging ervan, zo ben je ook direct verzekerd van een succesvolle VANITAN spraytan behandeling.
 
De producten uit de VANITAN COMPLIMENTS collectie zijn door kennis en deskundigheid zorgvuldig samengesteld, bevatten innovatieve bestanddelen en zijn opgebouwd uit verzorgende, huidvriendelijke, plantaardige ingrediënten. Alle VANITAN COMPLEMENTS en VANITAN spray tanning producten zijn geproduceerd onder de strenge Europese Cosmeticaverordening 1223/2009 en geregistreerd bij het CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) van de Europese Unie.
VANITAN zal zich constant richten op de toekomst en waar nodig aanpassen. Techniek, onderzoek en nieuwe ontwikkelingen, samenwerking met experts en professionals, dat is waar VANITAN voor staat. Wij zullen jou de NEXT GENERATION huidverzorgingsproducten aanbieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zodat jij verzekerd bent van het beste resultaat.
 
Wil je meer informatie over de VANITAN spraytan? Neem gerust contact op met één van onze experts of bezoek één van onze vele salons.