PRIVACY POLICY VANITAN

VANITAN.nl respecteert de privacy van de bezoekers van haar website

Vanitan.nl hecht veel waarde aan je privacy en behandelt je persoonsgegevens dan ook met de grootst mogelijke zorg. In dit Privacy Policy informeert ze je graag hoe dat geregeld is. 

Wanneer Vanitan.nl persoonsgegevens verzamelt bij een bezoek aan haar website, worden deze gegevens enkel gebruikt voor het doeleinde waarvoor je deze aan haar hebt verstrekt, bijvoorbeeld om een informatieaanvraag of afspraakaanvraag zo goed en snel mogelijk af te handelen en om je tijdens de afhandeling ervan op de hoogte te houden van het verloop.

Soorten gegevens en doeleinden verwerking

Wanneer je www.vanitan.nl bezoekt doet, is Vanitan.nl de Verantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. Als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven kan Vanitan.nl dit Privacy Policy van tijd tot tijd aanpassen. Elke keer dat je haar website gebruikt, geldt de meest recente versie van het Privacy Policy. Het is daarom van belang dit Privacy Policy regelmatig te checken, om er zeker van te zijn dat je ermee akkoord gaat.

Wanneer je jezelf aanmeldt voor één van Vanitan.nl diensten zoals Vanitan.nl Webshop, vraagt Vanitan.nl je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren, je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers of die van een derde partij. Vanitan.nl zal je persoonsgegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover zij beschikt.

 

Vanitan.nl verwerkt jouw persoonsgegevens bijvoorbeeld om:

  • je te informeren over haar producten, diensten en acties
  • haar producten en diensten op jouw wensen af te stemmen
  • jouw persoonlijke voorkeuren bij te houden
  • jouw bestellingen/verzoeken uit te voeren en te verwerken
  • persoonlijke suggesties en advisering over haar producten te kunnen doen
  • haar dienstverlening te verbeteren
  • je gepersonaliseerde reclame-uitingen en aanbiedingen te kunnen doen toekomen
  • feedback te verwerken en eventuele klachten af te handelen
  • de gegevensverwerking te beveiligen
  • te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen

 

Als je vragen of opmerkingen hebt over Vanitan's Privacy Policy, of wil je je persoonsgegevens inzien, corrigeren of verwijderen, neem dan contact op via info@vanitan.nl.