VANITAN STARTERKITS

Deze exclusieve VANITAN hand spraytan machine is een krachtige, compacte, mini formaat tanning apparaat welke professioneel is in zijn functie en gebruik. Handig en makkelijk voor zowel thuis als in je salon. Voorzien van beveiligingsthermostaat en afneembare spraykop voor makkelijke reiniging. De motor is geïntegreerd in de spraygun waardoor je dit apparaat (slechts 952 gram) overal moeiteloos mee kunt nemen. De nieuwste generatie op het gebied van spraytan machines! Inclusief Pop-Up tent, 1 Liter VANITAN lotion 10%, haarnetjes, sticky feets en flyers.

De Qubizz ‘GOLD’ spray tanning machine is door een compact design (31cm x 22cm x 22cm) en een gewicht van slechts 2,2kg zeer geschikt voor thuis en professioneel en/of mobiel gebruik.

De Qubizz ‘GOLD’ wordt geleverd met één spray gun en één afsluitbare cup welke direct aan te sluiten is op de gun.

Het geluid van slechts 49 dB, ingebouwde HEAT functie, variabele ‘air flow’ en slang lengte van 2,4m zorgen ervoor dat deze machine voorzien is van alle te verwachten aspecten van een professioneel spraytan apparaat. 

De metalen (roestvrije) interne onderdelen (en de naald) in de spray gun zorgen voor een hoge kwaliteit spray-sproeipatroon welke beter zal presteren dan alle andere machines welke vervaardigd zijn uit interne kunststof onderdelen.

Voor deze chique uitvoering met goudkleurige accenten en glamour uitstraling spraytan starterskit

inclusief Pop-Up tent, 1 Liter VANITAN lotion 10%, haarnetjes, sticky feets en flyers betaal je nu slechts €419,99 (inclusief btw).

Uitverkocht

Facsination spray tan starterskit

€ 369,95
Uitverkocht

Facsination spray tan starterskit

€ 369,95

Een professioneel en compact spray tan apparaat met nieuwste spray gun  in hoogglans zwart voorzien van een krachtige 700 Watt motor inclusief  HEAT functie voor het verwarmen van de lotion tijdens het sprayen. De spraytan machine is voorzien van 3  lucht toevoer standen en een zeer nauwkeurig af te stellen spraytan gun. Bovendien is dit apparaat stil  in gebruik (58 dB). De 2.4 meter lange slang zorgt voor flexibel bewegen tijdens het sprayen en met het ‘lock on fitting’ systeem weet je zeker dat de slang tijdens de behandeling niet uit de spray gun schiet.

De  metalen (roestvrije) interne onderdelen (en de naald) in  de spray gun  zorgen voor een hoge kwaliteit spray-sproeipatroon welke  beter zal presteren dan alle andere  machines welke vervaardigd zijn uit interne kunststof onderdelen.  Nu verkrijgbaar als starterskit inclusief Pop-Up tent, 1 Liter VANITAN lotion 10%, haarnetjes, sticky feets en flyers. De prijs voor een Facsination starterskit is slechts €369,95 (inclusief btw).

De Qubizz ‘Limited Edition’ spray tanning machine is door een compact design (31cm x 22cm x 22cm) en een gewicht van slechts 2,2kg zeer geschikt voor thuis en professioneel/ mobiel gebruik. De Qubizz ‘Limited Edition’ wordt geleverd met één spray gun en één afsluitbare cup welke direct aan te sluiten is op de gun. Het geluid van slechts 49 dB, ingebouwde HEAT functie, variabele ‘air flow’ en slang lengte van 2,4m zorgen ervoor dat deze machine voorzien is van alle te verwachten aspecten van een professioneel spray tan apparaat. De metalen (roestvrije) interne onderdelen (en de naald) in de spray gun zorgen voor een hoge kwaliteit spray-sproeipatroon welke beter zal presteren dan alle andere machines welke vervaardigd zijn uit interne kunststof onderdelen. Voor de ‘Limited Edition’ spraytan starterskit inclusief Pop-Up tent, 1 Liter VANITAN lotion 10%, haarnetjes, sticky feets en flyers betaal je nu tijdelijk slechts €369,95 (inclusief btw) en OP = OP!

De VANITAN Qubizz spraytan machine is exclusief verkrijgbaar bij VANITAN! Alle essentiële aspecten van een professioneel apparaat zijn bijeen gebracht in dit compacte model. Een prachtig design, een ‘high efficiency’ motor (voor minder stroom verbruik), optimale, reguleerbare luchttoevoer en lager geluids niveau. De VANITAN Qubizz beschikt over twee ‘built-in’ cup/gun houders (cup met deksel wordt meegeleverd), chromen accenten, LED verlichting, ingebouwde warmte/heater (meer comfort voor klant) en is zeer geschikt voor mobiel gebruik door zijn super lichte gewicht.

De design spraytan gun is een nieuw ‘high tech’ ontworpen spray gun met een roestvrije stalen kop/naald wat zorgt voor een langere levensduur en zorgt voor een mooie, fijne mist. Door zijn ‘high tech’ design is de gun efficiënt in het gebruik van de spraytan lotion waardoor u minder vloeistof hoeft te gebruiken. De spraytan gun is door middel van het nieuwe ‘quick-connect’ systeem en flexibele, lange luchtslang (2,4m) makkelijk in gebruik. De kop is instelbaar voor horizontaal en verticaal sprayen.

Verkrijgbaar in de drie designers kleuren Piano black, Fashion pink en Pearl white

In de prijs  van dit starterspakket is inbegrepen:

 • 1 liter Vanitan lotion (goed voor ca 25-30 behandelingen met deze spraytan unit)
 • haarnetjes en sticky feets (voor 25 behandelingen), flyers
 • 1 jaar fabrieksgarantie op de spraytan unit
 • GRATIS pop-up tent; houd de ruimte waarin je werkt schoon

De VANITAN Qubizz spraytan  machine is exclusief verkrijgbaar bij VANITAN! Alle essentiële aspecten van  een professioneel apparaat zijn bijeen gebracht in dit compacte model. Een prachtig design, een ‘high efficiency’ motor (voor minder stroom verbruik), optimale, reguleerbare  luchttoevoer en lager geluids- niveau.

De VANITAN Qubizz  beschikt over twee ‘built-in’ cup/gun houders (cup met deksel wordt meegeleverd), chromen accenten, LED verlichting, ingebouwde warmte/heater (meer comfort voor klant) en is zeer geschikt voor mobiel gebruik door zijn super lichte gewicht. De design spraytan gun is een nieuw ‘high tech’ ontworpen spray gun met een roestvrije stalen kop/naald wat zorgt voor een langere levensduur en zorgt voor een mooie, fijne mist. 

Door zijn ‘high tech’ design is de gun efficiënt in het gebruik van de spraytan lotion waardoor u minder vloeistof hoeft te gebruiken. De spraytan gun is door middel van het nieuwe ‘quick-connect’ systeem en flexibele, lange luchtslang (2,4m) makkelijk in gebruik. De kop is instelbaar voor horizontaal en verticaal sprayen. In de prijs (inclusief btw)  van dit starterspakket is inbegrepen: 1 liter Vanitan lotion 10%, haarnetjes, sticky feets, flyers, 1 jaar fabrieksgarantie op de spraytan unit en GRATIS pop-up tent!

De VANITAN Qubizz spraytan machine is exclusief verkrijgbaar bij VANITAN! Alle essentiële aspecten van een professioneel apparaat zijn bijeen gebracht in dit compacte model. Een prachtig design, een ‘high efficiency’ motor (voor minder stroom verbruik), optimale, reguleerbare luchttoevoer en lager geluids niveau.

De VANITAN Qubizz beschikt over twee ‘built-in’ cup/gun houders (cup met deksel wordt meegeleverd), chromen accenten, LED verlichting, ingebouwde warmte/heater (meer comfort voor klant) en is zeer geschikt voor mobiel gebruik door zijn super lichte gewicht.

De design spraytan gun is een nieuw ‘high tech’ ontworpen spray gun met een roestvrije stalen kop/naald wat zorgt voor een langere levensduur en zorgt voor een mooie, fijne mist. Door zijn ‘high tech’ design is de gun efficiënt in het gebruik van de spraytan lotion waardoor u minder vloeistof hoeft te gebruiken. De spraytan gun is door middel van het nieuwe ‘quick-connect’ systeem en flexibele, lange luchtslang (2,4m) makkelijk in gebruik.

De kop is instelbaar voor horizontaal en verticaal sprayen. In de prijs van dit starterspakket is inbegrepen: 1 liter Vanitan spray tanning lotion 10% (goed voor ca 25-30 behandelingen met deze spraytan unit), haarnetjes, sticky feets, flyers, 1 jaar fabrieksgarantie op de spraytan unit en GRATIS pop-up tent!

Deze spraytan Pop Up tent is uniek vanwege de gebruiksvriendelijkheid en transparante top. Hij is bijzonder stevig en eenvoudig in- en uit te klappen. Eenmaal ingeklapt berg je hem op in de bijgeleverde tas. Uitermate geschikt voor mobiel gebruik.

 • Pop Up tent, klapt vanzelf open.
 • Binnen enkele seconden weer in te klappen
 • Makkelijk schoonmaken d.m.v. een vochtige doek
 • Transparante top, maximale lichtinval
 • Ritssluiting aan achterkant voor ventilator (indien gebruikt)
 • Afmeting 210cm hoog, 100cm breed en 100cm diep, lichtgewicht
 • Vuurvertragende coating
 • Gepatenteerd en gefabriceerd volgens ISO 9000-normen
 • Geleverd in tas met handvat, makkelijk mee te nemen en/of op te bergen

VANITAN geeft je de mogelijkheid om voor jezelf te beginnen met onze eigen, meest uitgebreide lijn aan producten. VANITAN is het beste Nederlandse spraytan merk en heeft als enige wereldwijd een complete huidverzorging collectie, VANITAN complements, voor de vrouwen- én mannenhuid. Bovendien beschikt VANITAN over een scala aan nieuwste spraytan machines en bieden wij je, als enige in Nederland, een opleiding aan op een ERKEND opleidingsinstituut.

 • Voor consumenten is het mogelijk om onze producten via onze webshop te bestellen.
 • Betalen kan veilig, snel en simpel.
 • Bestellingen die op werkdagen betaald zijn voor 12.00h worden dezelfde dag nog verzonden.
 • Aangesloten VANITAN salons kunnen hun voorraad via deze website aanvullen, registratie  is hiervoor wel noodzakelijk.
 • Prijzen zijn vermeld inclusief btw.