VANITAN & MBC STAAN VOOR PERFECTIE!

Aan de bezoekers van de Beauty beurs in Utrecht zal het niet zijn ontgaan. De stands van VANITAN en MBC zijn tijdens de beursdagen druk bezocht. Elke dag kregen we bezoek van de pers/media. Na RTL4, RTL5 en SBS6 zal je ons veel vaker tegenkomen, zelfs op 3Dtv! Niet zo gek natuurlijk als je weet dat VANITAN het beste Nederlandse spraytan merk is en de enige is die haar spraytan opleidingen heeft ondergebracht bij een door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend opleidingsinstituut MBC, welke trouwens ook is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

De opleiding duurt minimaal één dag (lunch inbegrepen) en wordt gegeven door ervaren, deskundige docenten. Zo weten jouw klanten dat ze te maken hebben met een professioneel salon, perfect en erkend opgeleid spraytan personeel en een gezond, natuurlijk, superior quality spraytan merk!

Ook drs./cosmetisch arts Ludy Holst, Van Lennepkliniek, kiest uitsluitend nog voor VANITAN. Klik hier voor een korte, reeds op TV uitgezonden item http://www.youtube.com/watch?v=sOzFG-n9eS8