EEN GEZONDE BRUINE HUID

Het zal niemand zijn ontgaan. De afgelopen tijd word er in de media veel aandacht besteed aan het groeiende aantal patiënten met huidkanker. De groei van patiënten met huidkanker stijgt schrikbarend snel. Pas in de jaren negentig werden mensen zich bewust van de gevaren van schadelijke UV-straling van de zon en zonnebank (zelfs als de huid niet is verbrand). Inmiddels zijn de regels van zonnebanken sterk aangescherpt en worden mensen gewezen op de gevaren van schadelijke UV-straling.

Ondanks de gevaren blijft de wil voor een mooie, bruine teint bestaan. Het alternatief is een VANITAN spray tan. Het bruin zonder zon concept dat gezond is voor  je huid, geen schadelijke UV-straling bevat en waar je niet uren  voor in de zon voor hoeft te liggen of eindeloze sessies onder de zonnebank voor moet ondergaan. Je hebt binnen enkele minuten jouw gewenste resultaat.

spraytan lotions en apparatuur

VANITAN spray tanning is geschikt voor mannen en vrouwen. Ook de VANITAN maintener créme en de VANITANptation spray zijn beide ontwikkeld voor hem en haar. Zo is een gezonde, egale, bruine teint beschikbaar in NO TIME. Boek een VANITAN spray tan behandeling en ervaar het zelf!